Soylu İlkokulu
Kars Merkez Soylu Köyü

VİZYON

Biz, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak; onların becerili, bilgili, bildiğini kullanabilen, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesi” hedefine ulaşma yolunda, ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON

İstiyoruz ki; öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar, görevlerini yaparken kendilerinden emin olsun.Okulumuzdaki herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Normal Öğretim

08:30/14:30

Sobalı

38 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz 61 hanelidir.Alt yapı ve kanalizasyon yoktur.Köyümüzde sağlık ocağı yoktur.Sadece ilkokul bulunmaktadır.Okulumuzda birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.